Gezondheid

Vakwerk voor uw tanden

Als u uw gebit wil laten behandelen door een tandarts die op de hoogte is van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde, dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op kleinsman.de/nl. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om tot de conclusie te komen dat het Kleinsman Dental Center de perfecte kliniek voor u is. U wilt een tandarts die alleen een gaatje vult en u dan een prettige dag wenst? Dan bent u bij Kleinsman misschien niet helemaal aan het juiste adres. De medewerkers van het Kleinsman Dental Center willen namelijk niks liever dan u aan een glimlach helpen die u zonder zorgen aan de hele wereld kunt laten zien!

Niet zomaar een tandarts
Bij de praktijk van Richard Kleinsman in het Duitse Bocholt vindt u tandheelkundige zorg van een heel ander niveau. Kleinsman is niet tevreden als hij de technieken van iemand anders vakkundig uit kan voeren. Hij wil zelf innoveren en ervoor zorgen dat zijn gasten, zoals hij zijn patiƫnten noemt, zich thuis voelen en de best mogelijke zorg krijgen aangeboden. Dit vertaalt zich in een omgeving waar alle eventuele stress over uw tandartsbezoek meteen weg zal vloeien, maar ook in de allernieuwste technieken die door de technici van Kleinsman Dental Center zelf zijn ontwikkeld. Technieken zoals de KL2-facings.

Uw glimlach terug met KL2-facings
Bij Kleinsman heeft u de mogelijkheid om die stralende glimlach van vroeger weer terug te krijgen. Om dit te bewerkstelligen heeft Kleinsman een techniek ontwikkeld die KL2-facings heet. Dit zijn speciale facings die over uw tanden heen worden aangebracht. Het gevolg hiervan is dat uw tanden er weer schoon en sterk uitzien. De onvermijdelijke aftakeling die elk gebit door de jaren heen moet ondergaan wordt door deze facings stopgezet. Uw tanden zien er gewoon weer uit zoals ze er uit horen te zien! De kleur, vorm, formaat en stand van uw tanden is weer helemaal perfect.

Een intake gesprek bij Kleinsman Dental Center
Als u uzelf wil overtuigen van de kwaliteit van de tandheelkundige zorg die u bij Kleinsman Dental Center krijgt, dan raden we u aan om een gratis intake gesprek aan te vragen. U bent welkom bij Kleinsman in Bocholt, maar ook in de speciale studio in Naarden. U vindt hier meer informatie over, alsmede de contactgegevens, op kleinsman.de/nl.