Gezondheid

De beste tandheelkundige zorg bij Kleinsman Dental Center

Het belang van goede tandheelkundige zorg mag niet onderschat worden. Niet alleen is het belangrijk om uw tanden goed te laten verzorgen zodat ze gezond blijven, maar het is ook belangrijk dat uw tanden er goed uitzien. Uw glimlach is toch een beetje uw visitekaartje. U wilt toch ook gewoon kunnen lachen zonder uw mond af te moeten schermen? Bij Kleinsman Dental Center begrijpt men dit. Deze kliniek voor tandheelkundige zorg vindt u over de grens in het Duitse Bocholt. Richard Kleinsman en zijn gepassioneerde team ontvangen hier klanten van over de hele wereld, die weten dat ze hier de best mogelijke tandzorg zullen krijgen.

Van gaatjes vullen tot een stralende glimlach
Bij Kleinsman Dental Center kunt u terecht voor alle behandelingen die u ook bij uw huidige tandarts kunt laten uitvoeren. Kleinsman en zijn team gaan echter verder dan alleen maar gaatjes vullen en een beetje mondhygiƫne. Deze tandarts is namelijk iemand die niet zal ophouden voor hij ook uw mond er weer perfect uit kan laten zien. Kleinsman en zijn team hebben hiervoor een methode ontwikkeld die uniek is voor deze kliniek. De gepatenteerde KL2-facings zijn elementen die op uw tanden aangebracht worden en die u zo uw stralende glimlach weer teruggeven.

Te gast bij het Kleinsman Dental Center
Het verschil in aanpak tussen Kleinsman en andere tandartsen begint al bij uw intake gesprek. Bij Kleinsman wordt u namelijk behandeld als een gewaardeerde gast. U wordt op uw gemak gesteld als u bij de kliniek binnenstapt en de medewerkers van Kleinsman Dental Center zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt. Bij het intake gesprek wordt gekeken naar de staat van uw gebit, naar uw wensen en naar hoe deze vervuld gaan worden. Aan de hand hiervan wordt een offerte opgesteld en kan er gelijk een behandelplan worden opgesteld.

Meer informatie over Kleinsman Dental Center
Op kleinsman.de/nl staat de contactinformatie van de kliniek van Kleinsman. U kunt hier gebruik van maken als u vragen heeft voor een van de medewerkers van Kleinsman, of als u een afspraak wil maken voor een intake gesprek. Ook is het mogelijk om hier naar voorbeelden te kijken van het werk dat Kleinsman voor u kan uitvoeren. U vindt een overzicht van de tandartsen en assistenten die bij Kleinsman werken en een uitleg van de speciale facings die bij Kleinsman zijn ontwikkeld. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende afspraak!