Gezondheid

Uw stralende glimlach terug bij Kleinsman Dental Center

Wat vindt u belangrijk als het aankomt op de tandarts die u kiest? Bent u content als deze tandarts u eens per zes maanden controleert op gaatjes en dan ook af en toe nog wat aan mondhygiĆ«ne doet? Of heeft u liever een tandarts die altijd voorloopt met de nieuwste ontwikkelingen, die u behandelt als een gast en die ervoor zorgt dat uw glimlach weer net zo straalt als vroeger… Of zelfs nog meer? Neem in dat tweede geval dan even een kijkje op kleinsman.de/nl. Hier vindt u alles dat u moet weten over Kleinsman Dental Center, de tandartsenpraktijk van Richard Kleinsman en zijn enthousiaste team.

De kracht van Kleinsman Dental Center
Het Kleinsman Dental Center is al meer dan twintig jaar een belangrijke naam op het gebied van tandheelkunde. Klanten van over de hele wereld weten hun weg naar het Duitse Bocholt te vinden, waar ze weten dat hun gebit en glimlach met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. U kunt hier terecht voor een eenvoudige controle of het vullen van een gaatje, maar dit is ook de tandarts waar u moet zijn voor ingewikkelder ingrepen. Het kan niet te moeilijk zijn, de mensen van Kleinsman Dental Center weten er altijd wel raad mee.

De unieke facings van Kleinsman Dental Center
Op kleinsman.de/nl vindt u ook informatie over de unieke facings die Richard Kleinsman en zijn team hebben ontwikkeld. Deze zogeheten KL2-facings helpen u om uw gebit een enorme boost te geven. Tanden slijten naarmate u ouder wordt. Dit is een natuurlijk proces dat ontstaat door het eten en drinken dat u tot u neemt, maar ook door bijvoorbeeld tandenknarsen. Bij het Kleinsman Dental Center worden uw tanden met facings op maat weer teruggebracht naar hun oude staat. Uw tanden krijgen weer hun vertrouwde vorm, kleur en stand, zonder dat er aanpassingen aan uw eigen tanden hoeven te worden gemaakt.

Meer weten over Richard Kleinsman?
U bent altijd welkom om een keer langs te komen voor een gratis intake gesprek. Een van de gepassioneerde vakmensen van het Kleinsman Dental Center gaat dan voor u bekijken wat er moet gebeuren aan uw gebit. U bent welkom in de kliniek in Bocholt, maar ook in de studio in Naarden. Ook hier vindt u de best mogelijke zorg voor uw tanden. Die stralende glimlach is terug voor u er erg in heeft!