Gezondheid

Laat uw tanden weer stralen met speciale facings

Uw gebit is eigenlijk uw visitekaartje. U wilt er dan toch ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw visitekaartje er perfect uitziet? Het probleem is alleen dat slijtage aan uw gebit onvermijdelijk is. Het maakt daarbij niet uit hoe goed u uw tanden verzorgt, of hoe vaak u naar de tandarts gaat. Door het voedsel dat u eet en het eventuele knarsen van uw tanden zal zelfs het sterkste gebit slijten. Dit is een proces dat zeer geleidelijk gaat en dat u ook niet dagelijks erger ziet worden. Feit is wel dat als u uw tanden van nu naast die van een aantal jaren geleden legt, ze toch zijn aangetast. Met de speciale KL2-facings van Kleinsman Dental Center kunt u ervoor zorgen dat uw tanden er weer als vanouds uitzien.

De speciale facings van Kleinsman Dental Center
Kleinsman Dental Center, te vinden op kleinsman.de/nl, is een tandartsenpraktijk in het Duitse Bocholt. U vindt deze plaats op geen al te grote afstand van de grens, maar Kleinsman opende voor Nederlandse klanten ook een speciale kliniek in Naarden. U bent uiteraard bij allebei de klinieken van harte welkom. Hier worden uw tanden behandeld met de speciale KL2-facings. Deze facings worden bij de kliniek voor u op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluiten op uw huidige tanden. Als de tandartsen van Kleinsman klaar zijn met het aanbrengen van de facings, dan zien uw tanden er weer net zo uit als vroeger, voordat de slijtage toe begon te slaan. Ze hebben dan dezelfde kleur, grootte en stand als vroeger. Uw glimlach straalt weer als nooit tevoren!

De specialisten van Kleinsman Dental Center
Richard Kleinsman zijn al meer dan 20 jaar bezig met het verbeteren van hun techniek om uw tanden er perfect uit te laten zien. Slijtage aan tanden is een proces dat niet zomaar gestopt kan worden, hoe goed u uw tanden ook verzorgt. Met de KL2-facings van Kleinsman weet u in ieder geval zeker dat uw tanden nog net zo blijven stralen als vroeger. U kunt altijd contact opnemen met Kleinsman Dental Center om een afspraak te maken voor een gratis intake gesprek. Hierbij worden uw tanden geanalyseerd en wordt er gekeken wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat ze er weer net zo mooi uit komen te zien als vroeger. Contactinformatie vindt u op kleinsman.de/nl.