Gezondheid

Stop de slijtageslag

De slijtage van uw tanden is een onvermijdelijk proces. Het is niet iets dat u elke ochtend ziet gebeuren als u voor de spiegel uw tanden staat te poetsen. Maar stukje bij beetje doen eten en drinken, tandenknarsen en de zuren in onder andere uw voedsel een aanslag op uw tanden. Waar is toch die stralende glimlach van vroeger gebleven? Kleinsman Dental Center kan ervoor zorgen dat die stralende glimlach weer terug komt. Met onze speciale technieken hoeft u er straks niet bang meer voor te zijn om uw tanden te laten zien als u lacht. Kleinsman Dental Center heeft hier speciale facings voor ontwikkeld, de zogeheten KL2-facings. Met deze facings krijgen uw tanden weer het uiterlijk van vroeger, toen de slijtage nog niet had ingezet.

Facings van Kleinsman Dental Center
U vindt Kleinsman Dental Center in het Duitse Bocholt, wat niet ver van de grens is. Er is ook een speciale studio in Naarden, waar u met dezelfde zorg door de specialisten van Kleinsman wordt geholpen. U bent van harte welkom om een keer bij Kleinsman langs te komen voor een gratis intake gesprek. Hier wordt bekeken wat de huidige staat van uw tanden is en hoe ervoor gezorgd kan worden dat uw gebit er weer perfect uit komt te zien. Er wordt een plan opgesteld en een offerte gemaakt, aan de hand waarvan u kunt kijken of u behandeld wilt worden door een van de specialisten van Kleinsman. Elke facing die door deze tandartsenpraktijk wordt gezet is speciaal op maat gemaakt en past zodoende perfect.

Meer weten over Kleinsman Dental Center?
Als u meer wilt weten over Richard Kleinsman en zijn specialistische team, dan nodigen we u van harte uit om eens te kijken op kleinsman.de/nl. Hier vindt u meer informatie over de tandartsenpraktijk van Kleinsman, maar ook over de facings die door het team van Kleinsman zijn ontwikkeld. Ook vindt u hier de contactinformatie van de praktijk, alsmede het adres. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie. De medewerkers van Kleinsman Dental Center vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij deze experts heeft. Ook kunt u dan direct een intake gesprek plannen. Dit kan ook direct via de website kleinsman.de/nl.