Reviews

Superblij met mijn Gorilla Wear joggers!

Gorilla Wear joggers

Ik heb hele fijne joggers besteld en ik ben hier ontzettend blij mee. Ik was al een hele tijd op zoek naar mooie joggingbroeken die niet alleen lekker zitten, maar ook flatterend voor je figuur zijn. Mijn zoektocht heeft me uiteindelijk bij GorillaWear.com gebracht. De Cleveland Track Pants voldoen wat mij betreft absoluut aan mijn verwachtingen. Sowieso heeft dit merk prachtige sportkleding in trendy designs en vind ik het echt een pluspuntje dat de kleding niet belachelijk duur is. Mijn joggers kosten bijvoorbeeld € 44,90 en dat vind ik een goed bedrag als je de prijs-kwaliteitverhouding belangrijk vindt.

Ik draag deze joggers als ik van en naar de sportschool ga, maar ook als ik gewoon thuis ben. Ik had eerst een exemplaar gekocht, maar twee weken later heb ik er nog een besteld omdat ik hem toch echt moest wassen en niet wilde wachten tot hij weer schoon en droog uit de wasmachine en droger is. Nu ik de Cleveland Track Pants al regelmatig gewassen heb en in de droger heb gedaan, kan ik je vertellen dat hij ook mooi blijft na een wasbeurt. De broek lubbert niet uit, iets wat soms wel helaas gebeurt. Ook de kleur blijft zwart, zonder dat ik daar een speciaal wasmiddel voor moet gebruiken. Verder ziet hij er gewoon bijna net zo uit als toen ik hem kocht. De kwaliteit van GorillaWear.com is dus echt supergoed te noemen!

De Cleveland Track Pants zit als gegoten omdat er een beetje stretch in de stof zit en het voelt heerlijk zacht tegen de huid aan. Je benen lijken een stuk slanker en je billen krijgen echt een lift! Ik heb twee van mijn vriendinnen ook al overgehaald om deze joggingbroek te kopen en zij zijn ook echt fan. Ik heb voor een zwarte kleur gekozen omdat dit goed afkleedt en bijna overal mee te combineren is. Thuis draag ik het met een hoodie in allerlei kleuren en op de sportschool past hij goed bij veel sporttopjes. Ook vind ik het erg handig dat de joggingbroek een zak met rits aan de zijkant heeft. Hier doe ik bijvoorbeeld mijn sleutels en telefoon in als ik geen zin heb om een tas mee te nemen. Ik ben er zo blij mee dat ik nu zelfs zit te denken om nog een derde Cleveland Track Pants aan mijn kledingcollectie toe te voegen, maar deze keer wel in een andere kleur om lekker af te wisselen. En voor de aankomende winter heb ik maar alvast de bijpassende Cleveland Track Jacket gekocht, zodat ik helemaal in stijl loop als het wat frisser is!