Wonen

Loftlamp.nl review

logo loftlamp

Ik wil hierbij graag mijn review geven over mijn ervaringen met het bedrijf Loftlamp en de website van het bedrijf. Ik was lang enige tijd op zoek naar een website waar ik leuke lampen kon kopen. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik deze website tegen. De website van loftlamp.nl is makkelijk en erg gebruiksvriendelijk.

Ik zal eerst mijn ervaring met het bedrijf en de website delen. Er is een zoekfunctie op de website waarmee je gericht kan zoeken naar producten. Onder het kopje producten kun je makkelijk zoeken naar verschillende soorten lampen. Het assortiment is heel erg breed. De informatie over het bedrijf is ook heel transparant en het is erg makkelijk om contact op te nemen met de klantenservice als je nog vragen hebt. Ik had een paar vragen voor de klantenservice over sommige lampen en de medewerker van de klantenservice had mij goed op weg geholpen. De klantenservice is ook via Whatsapp bereikbaar. Je kunt ook naar de klantenservice mailen of bellen. Ik had ervoor gekozen om telefonisch contact met de klantenservice op te nemen. Op de website kun je ook informatie vinden over veelgestelde vragen. Mocht je op zoek zijn naar leuke koopjes, dan kun je onder het kopje uitverkoop nog producten bekijken en kopen. Al met al kan ik dus zeggen dat de website goed toegankelijk is.

Als je ervoor kiest om een lamp te kopen, moet je een account maken. Maar dat is heel erg makkelijk. Stapsgewijs kan je zelf een account maken. Uiteindelijk had ik ervoor gekozen om zelf mijn hanglamp samen te stellen. Ik vind het echt geweldig dat ik dit kon doen en dat het zelfs ook nog online mogelijk was. Ik had gekozen voor een gouden plafondplaat en verschillende stolpen. De stappen om zelf een hanglamp samen te stellen spreken voor zich. Op de website staan allerlei plaatjes van hanglampen. Ik had zelf gekozen voor één product. Met het is ook mogelijk om meerdere producten te kopen.

De betaling voor mijn hanglamp heel erg verliep makkelijk en goed. Als ik producten koop, betaal ik normaal graag via PayPal. In dit geval had ik ook betaald met PayPal voor mijn hanglamp. Loftlamp heeft natuurlijk ook andere betalingsmogelijkheden. Het was zelfs mogelijk om achteraf te betalen.

De verzending was gratis en mijn hanglamp was gelukkig goed aangekomen. Mijn glazen hanglamp was netjes, maar toch stevig verpakt. Ik vind het ook erg goed dat het bedrijf maatwerk levert. Ik kan je zeggen dat het eindproduct heel erg mooi was geworden. De hanglamp hangt nu op een centrale plek in de woonkamer. Ik ben heel erg tevreden met mijn samengestelde product. Ik kan iedereen een samengestelde hanglamp aanraden. Het materiaal is degelijk en ook erg mooi. Het product was heel snel afgeleverd. Ik had een track en trace link in mijn e-mail ontvangen, ik kon dus mijn pakketje goed in de gaten houden met de track en trace code. De levertijd was 3 tot 5 dagen. Ik had mijn pakket binnen de afgesproken levertijd ontvangen.

Ik heb het product nu al 2 maanden in huis en als er bezoek komt willen ze altijd weten waar ik mijn lamp hebt gekocht. Ik kan iedereen dus aanraden om hier lampen te kopen. Ik ben van plan om volgende maand nog een product te kopen van Loftlamp.