Reviews

Jacob Cohen stelt me nooit teleur!

Jeans jacob cohen

Ik heb een prachtige spijkerbroek van Jacob Cohen gekocht bij Pauw.com. Ik koop altijd mijn kleding bij deze winkel vanwege het stijlvolle aanbod, dus toen ik een nieuwe jeans nodig had, nam ik weer een kijkje in de webshop. Na lang browsen en nadenken heb ik uiteindelijk gekozen voor de J622 5P Comfort Denim Stretch in een lichtblauwe kleur. Ik ben heel blij met deze aankoop!

De Jacob Cohen jeans is handgemaakt in Italië en van hele mooie kwaliteit. Ik kan deze ambacht echt waarderen en het is iedere keer weer een feestje als ik de broek aandoe. De blauwe kleur komt van een natuurlijke verf zonder heftige chemicaliën en is daarom ook nog eens beter voor het milieu en je gezondheid. Er zit een beetje stretch in de stof doordat de spijkerbroek uit 6% elastomultiester en 2% elastan bestaat. De broek valt daardoor goed om je onderlichaam heen en zit heerlijk. Je kunt je er goed in bewegen, zonder dat de broek halverwege de dag afzakt of gaat lubberen. Verder vind ik de pasvorm van de J622 5P Comfort Denim Stretch heel flatterend voor mannen: hij kleedt netjes af, zonder te strak te zitten.

Ik draag graag blauwe jeans omdat dit mijn lievelingskleur is en deze Jacob Cohen broek stelt me ook zeker niet teleur. De lichtblauwe kleur valt overal goed mee te combineren. Zo draag ik de broek niet alleen met witte sneakers, maar ook met bruine nette schoenen. Ook past de broek goed bij allerlei soorten bovenkleding zoals wollen truien, sportieve hoodies en casual t-shirts. Doordeweeks trek ik hem aan naar mijn werk, maar in het weekend kan de Jacob Cohen jeans ook prima tijdens een borrel gedragen worden. De jeans is dus geschikt voor verschillende gelegenheden!

Tenslotte moet ik wel zeggen dat de Jacob Cohen J622 5P Comfort Denim Stretch met een prijskaartje van € 390 wel aan de dure kant is. Echter moet je dit wat mij betreft als een investering zien, want de kwaliteit van de jeans is gewoon heel goed en je hebt er jaren plezier van. Mijn andere broeken van dit merk heb ik ook al jaren en zien er na tig keer wassen nog bijna als nieuw uit. Ik koop dan liever één goede broek dan meerdere goedkope exemplaren die snel slijten. Ik raad deze broek van Jacob Cohen dus echt aan als je geld te besteden hebt en op zoek bent naar een mooie, tijdloze spijkerbroek van premium denim!