Reviews

Irie wash jurk review

Irie wash jurk

Ik was opzoek naar een jurk die ik tijdens veel verschillende gelegenheden kan dragen, zowel op werk als privé. Ik winkel graag bij Pauw omdat ik hier vaak slaag gezien zij de meest mooie merken in hun assortiment hebben. Pauw biedt een grote variatie aan qua merken en items die bij mij in de smaak vallen, het zijn items die passen bij de zowel de vrouw die zich graag trendy kleed als de vrouw die zich graag in een wat meer klassiekere style kleed.

Na lang op de website te hebben rondgekeken kwam ik uit op een merk dat ik nog niet kende. Irie Wash. Pauw heeft verschillende mooie items van dit merk maar mijn oog viel op een witte jurk met een beeldig bijpassend ceintuur. Ik zag direct al dat het voldeed aan al mijn wensen. Deze jurk kan ik op verschillende manieren stylen en dragen waardoor het mogelijk word om deze jurk tijdens verschillende gelegenheden aan te doen. Ik was ook heel specifiek opzoek naar een a-lijn jurk en ook aan deze eis voldeed de jurk.

Na wat meer rond te hebben gekeken onder het tabje van het merk Irie Wash ben ik compleet verliefd geworden op dit chique merk. Het merk voelt tijdloos, klassiek en trendy aan en onder al deze beschrijvende woorden kan ik mijn nieuwe jurk ook classificeren.

De Irie Wash lijn is perfect voor de vrouw die weet wat ze wil en krachtig voor de dag wilt komen. Er zijn ontzettend veel mooie items die de collectie van Irie Wash sieren, maar deze mouwloze witte jurk met stretch is voor mij dé perfecte jurk die absoluut niet in mijn garderobe mocht missen. Op het eerste oog, oogde deze al geweldig maar na het lezen van de beschrijving op pauw.com was ik nog meer overtuigd dat ik deze jurk moest hebben. De jurk is namelijk gemaakt van 80% Polyamide, 20% Elastaan en volgens de beschrijving zal dit er voor moeten zorgen dat de jurk niet snel kreukt. Er wordt heel specifiek benoemd dat de jurk perfect is voor de vrouw die veel reist omdat je deze jurk makkelijk zou kunnen meenemen in je koffer zonder dat je deze op de bestemming hoeft te stomen of strijken. Dit zorgde ervoor dat mijn nieuwsgierigheid naar deze jurk nog meer werd vergroot. Ik heb dit inmiddels zelf kunnen testen en wat blijkt, het klopt. Stiekem een beetje tot mijn eigen verbazing, maar het klopte echt.

De jurk heeft meer dan 12 uur opgevouwen in mijn koffer gezeten en eenmaal op mijn bestemming aangekomen heb ik direct gekeken in wat voor conditie mijn jurk was. Er was geen enkele kreuk te vinden. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de stevige stretch in de stof die wordt gecreëerd door de elastaan.

Verder is de jurk mouwloos en heeft het een wit ceintuur met een gesp. De gesp is in dezelfde witte tint als de stof van de jurk. Dit ceintuur geeft de chique jurk een speels effect. De ceintuur zit niet vastgemaakt aan de jurk dus je kunt de jurk ook zonder het ceintuur dragen als je voorkeur daar naar uitgaat. Ik vind het persoonlijk met het ceintuur een stuk leuker.

Ik heb al veel complimenten gekregen over deze fantastische witte a-lijn jurk. Het is een jurk dat bij ieders figuur past. Of je nu slank bent of wat voller, door de rechte lijnen van de jurk creëert het de illusie dat je een stuk slanker bent zonder dat je hiervoor je in allerlei corrigerende onderjurken hoeft te wringen. Draag je deze jurk naar kantoor kan je deze het beste combineren met een mooie blazer. Ik heb dit nu al vaak gedaan en krijg elke keer weer te horen hoe fantastisch mooi de jurk is. Tijdens de vrijdag middag borrel gaat de blazer uit en komt de jurk pas echt goed tot haar recht.

Ik zal zeker adviseren dit item ook te kopen. Je zult er veel plezier van hebben. Omdat de jurk ook mouwloos is, is het een perfecte jurk voor de lente- en zomermaanden die voor de deur staan.